NEGA TELA

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA - dragoceni saradnik u topljenju kilograma

Revolucionarna metoda namenjena razgradnji i otklanjanju lokalizovanih masnih naslaga i tretiranju celulita. Napokon mogu odahnuti svi oni kojima je do sada skalpel estetskih hirurga i klasična liposukcija bio jedini nacin da se prolepša fizicki izgled i reše problemi vezani za višak kilograma i patološke izmenjenosti kože - celulitis.
Specijalnom ultrazvucnom sondom prelazi preko kritičnih zona(butine, stomak, zadnjica, nadlaktice...), pri čemu, pod uticajem odredjene frekvence ultrazvuka, dolazi do fenomena KAVITACIJE - unistavanja masnih ćelija.

Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno odredjenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu površina kože, mišići, tetive i nervi ostaju netaknuti.

Indikacije za rad:
1. Smanjenje masnih naslaga
2. Smanjenje naslaga celulita
3. Stimulacija i obnavljanje lokalne cirkulacije
4. Poboljšanje kvaliteta kože i vezivnog tkiva, sinteza kolagena i elastina

Program mršavljenja na bazi MORSKIH ALGI I ESENCIJALNIH ULJA

Alge sadrže sintezu morske vode: proteine visoko biološke vrednosti, šećere i biljne masti, oligoelemente, provitamine i vitamine. Svojstvo ovih algi je stimulacija endokrinog sistema, obnavljanje minerala u organizmu, antioksidansno dejstvo i blagotvorno delovanje u programima za mršavljenje. Sastojci koji se koriste su potpuno prirodni.

AQUA CLEAN - čistac. Služi za pripremu dela tela koji tretiramo i poboljšava delovanje preparata koji se kasnije nanose.

SCRUB MARINO - Podstice eliminaciju rožastih delova i nečistoće epiderma.

ALGA DERMOTONIFICANTE - Maska za telo visokotonizirajuće moći, specijalizovana za lokalizovanu ili opštu atoniju kože. Jaka koncentracija prirodnih elemenata: karanfil, guarana, eukaliptus, bergamot, ginseng, omogućuju preparatu visoko delovanje na tonus kože i potkožnog vezivnog tkiva. Prisustvo laminarije, pčelinjeg voska i ulja slatkog badema razvijaju visoku moć hidratacije i mineralizacije.

ALGA LIPOSOLVENTE - maska za telo, lipolitičko dejstvo, mršavljenje.Jaka koncent racija prirodnih elemenata: žalfija, ruzmarin, limun i majoran imaju visoku epidermičku moć koja razara nagomilane masne naslage i sprečava njihovo dalje stvaranje.

ALGA DERMOATTIVA F - Maska za telo, koristi se u eliminaciji fibroznog i fibrozno-sklerotičnog celulita.

LOSIONE REQUIBRANTE - Losion koji vraća u ravnotežu, idealan za tretmane tela zahvaljujući kiseloj PH vrednosti, teži da normalizuje fiziološku vrednost kože posle tretmana.
NEGA LICA

RF TEHNOLOGIJA-RADIOTALASNI LIFTING

RADIOTALASNI LIFTING - Najpopularniji metod nehirurškog liftinga kože lica i tela

RF tehnologija je najzastupljenija u savremenoj kozmetologiji i estetici zahvaljujući odličnim rezultatima.

Energija radiofrekventnih talasa kao oblik elektromagnetne energije, deluje putem oscilacije elektromagnetnog polja, pri čemu dolazi do kretanja naelektrisanih čestica u tkivu, sudaranja molekula čiji otpor dovodi do zagrevanja i povećanja unutrasnje toplote tkiva. Takvo dejstvo pokazuje fantastičan učinak po pitanju zatezanja kože i vezivnog tkiva stimulacijom sinteze kolagena i elastina. Rezultat je ponovo zategnuta i glatka koža, sa smanjenim dubokim, a potpunim eliminisanim plitkim borama.

MEZOTERAPIJA - BEZ IGLE

MEZOTERAPIJA bez igle

Klasičnim nanošenjem aktivnih supstanci na površinu kože, samo mali procenat biva apsorbovan i to na jako malu dubinu od svega par milimetara.
Mezoterapija je metod kojim se aktivne supstance uvode u duboke slojeve kože(dermis).
Za razliku od klasične mezoterapije sa iglom, koja je bolna i invazivna, mezoterapija bez igle je bezbolna, brza i efikasna metoda sa istim efektima.
Naš najsavremeniji aparat za mezoterapiju bez igle, omogućava apsorbovanje i do 95% aktivnih supstanci i njihovo uvodjenje i do 12mm duboko u slojeve dermisa.

Već nakon prvog tretmana, različitim kombinacijama aktivnih supstanci, individualno napravljenim za svakog klijenta, uspešno se rešavaju problemi na koži kao što su bore, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata i dekoltea, poremećaj pigmentacije, strije, celulit itd.
OSTALI TRETMANI

IPL EPILACIJA


Ipl epilacija je medicinska, neinvazivna, najefikasnija i trajna metoda uklanjanja neželjenih dlačica. Efikasnost ove metode je 80-95%.
Metoda je zasnovana na principu selektivne fototermolize. Direktnim kontaktom sonde sa površinom kože, laserski snop se usmerava u kožu, gde dolazi do konverzije svetlosti u toplotu samo i isključivo u folikulu dlake, reagujuci na pigment melanina. Dlačice koje su u tom trenutku u aktivnoj fazi rasta, zahvacene snopom laserskog zraka se uništavaju.

Što je veći kontrast u boji kože i dlake (koža svetlija - dlaka tamnija) efikasnost tretmana je veća.

Dinamika rada: min 4-6 dolazaka
Vremenski razmak izmedju terapija: 3-5 nedelja, kod urednog hormonskog statusa.