NEGA TELA

TRETMAN AKUSTIČNIM TALASIMA

Tretman Akustičnim Talasima je najnovija i najefikasnija metoda za uklanjanje celulita, oblikovanje tela, smanjenje obima i limfnu drenažu.

Tretman Akustičnim Talasima postavlja nove standarde u estetskoj i kozmetičkoj medicini. Rad uređaja je zasnovan na principu komprimovanog vazduha (od 1 do 5 bara) koji oscilira frekvencijom od 1khz do 22khz. Regije koje se tretiraju su nadlaktice, stomak, prednji deo butina, zadnji deo butina, zadnjica. Tretman je bezbolan. Lagano se prelazi sondom preko željene regije uz nanošenje kontaktnog gela. Stvara se osećaj blagog trenja a koža postaje glatka i zategnutija već posle prvog tretmana. Akustični talasi koriste sposobnost organizma za ubrzavanje cirkulacije (povećava se propusljiivost ćelijske membrane) što dovodi do fibroziteta kao i regeneracije tkiva. U zavisnosti od stanja tkiva (celulita ili masnih naslaga) potrebno je od 6 do 12 tretmana po regiji a vremenski period između dva tretmana ne sme biti manij od dva dana. Savetuje se određeni režim ishrane i fizička aktivnost kako bi željeni rezultati bili brže vidljivi. Nakon tretmana koža je elastičnija i do 70 % što je tri puta bolje od raznih krema i losiona. Povećana elastičnost kože traje i do tri meseca posle tretmana.
KONTRAINDIKACIJE:
Neželjenih efekata kao i kontraindikacija nema.

MASAŽA OKLAGIJAMA - MADEROTERAPIJA


Madero terapija sasvim prirodna i jedna od efikasnijih metoda za uklanjanja celulita, masnih naslaga, izbacivanje tečnosti kao i detoksikaciju organizma. Oklagije napravljene od prirodnog materijala - drveta u više različitih oblika, gde svaka nalazi svoju primenu u toku tretmana. Svojim anatomskim oblikom napravljene da dopiru do svih regija tela i vrše pritisak na sve slojeve tkiva ravnomerno, čime su u prednosti u odnosu na ostale tretmane tog tipa. Ovim pritiskom se stimuliše limfna drenaža kojom se postiže ubrzavanje međućelijskog metabolizma i izbacivanje tečnosti sa toksinima kao i različite produkte samog metabolizma. Vreme trajanja tretmana je 30 min a mesta tretiranja su noge, zadnjica, bedra, stomak i ruke. Tretman se može raditi svakog dana a rezultati su vidljivi već posle četvrtog i petog u zavisnosti od tipa celulita, ishrane, fizičke aktivnosti i unosa tečnosti. Preporučuje se serija od 10 tretmana a nekada i više u zavisnosti koji nam je cilj i kakvo je stanje tog organizma. Efekti maderoterapije koji se postižu:
• manje vidljiv celulit
• zatezanje i bolji tonus kože
• oblikovanje tela
• izbacivanje toksina viška vode i organizma
• ubrzanje metabolizma
• relaksacija i uklanjanje bolova
Kontraindikacije su za vreme menstruacije i proširene vene. Zakažite Vaš tretman na vreme.

LPG ENDERMOLOGIJA

Prirodan put do savršenog tela - ENDERMOLOGIJA - VISOKOSOFISTICIRANA FRANCUSKA TEHNOLOGIJA

Nehirurška, bezbolna metoda otklanjanja celulita, redukovanja lokalizovanih masnih naslaga, preoblikovanja tela, zatezanja opuštene kože.
Stimulisanje cirkulacije na nivou celog tela, poboljšan protok kiseonika i hranljivih materija.
Stimulacija limfne cirkulacije, redukcija masnih naslaga i celulita.

APARAT CELLU M6
Nova verzija prestižnog Cellu M6 aparata nudi veliki izbor programa i protokola za negu tela. Jedinstvena, patentirana LPG tehnika rada na principu mehaničke stimulacije kože pomoću dva nezavisno rotirajuća valjka.

Rezultat je:
- dugotrajno smanjenje lokalizovanih masnih naslaga
- smanjenje celulita
- zatezanje kože
- podizanje zadnjice
- preoblikovanje tela
Dinamika rada: 10-25 tretmana, u trajanju od 35 min po tretmanu, 2-3 puta nedeljno.  

KONTRAINDIKACIJE:
za vreme mensturacije
posle operacije 8 meseci ne raditi tretman
operacija vena
trudnice i dojilje
porodilje mogu raditi tretman tek posle tri redovne menstruacije
devojke koje koriste kontraceptivne pilule možda neće imati zadovoljavajuće rezultate
tumori kože i krvnih sudova
psorijaza
NEGA LICA

RF TEHNOLOGIJA-RADIOTALASNI LIFTING

RADIOTALASNI LIFTING - Najpopularniji metod nehirurškog liftinga kože lica i tela

RF tehnologija je najzastupljenija u savremenoj kozmetologiji i estetici zahvaljujući odličnim rezultatima.

Energija radiofrekventnih talasa kao oblik elektromagnetne energije, deluje putem oscilacije elektromagnetnog polja, pri čemu dolazi do kretanja naelektrisanih čestica u tkivu, sudaranja molekula čiji otpor dovodi do zagrevanja i povećanja unutrasnje toplote tkiva. Takvo dejstvo pokazuje fantastičan učinak po pitanju zatezanja kože i vezivnog tkiva stimulacijom sinteze kolagena i elastina. Rezultat je ponovo zategnuta i glatka koža, sa smanjenim dubokim, a potpunim eliminisanim plitkim borama.

MEZOTERAPIJA - BEZ IGLE

MEZOTERAPIJA bez igle

Klasičnim nanošenjem aktivnih supstanci na površinu kože, samo mali procenat biva apsorbovan i to na jako malu dubinu od svega par milimetara.
Mezoterapija je metod kojim se aktivne supstance uvode u duboke slojeve kože(dermis).
Za razliku od klasične mezoterapije sa iglom, koja je bolna i invazivna, mezoterapija bez igle je bezbolna, brza i efikasna metoda sa istim efektima.
Naš najsavremeniji aparat za mezoterapiju bez igle, omogućava apsorbovanje i do 95% aktivnih supstanci i njihovo uvodjenje i do 12mm duboko u slojeve dermisa.

Već nakon prvog tretmana, različitim kombinacijama aktivnih supstanci, individualno napravljenim za svakog klijenta, uspešno se rešavaju problemi na koži kao što su bore, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata i dekoltea, poremećaj pigmentacije, strije, celulit itd.

ULTRAZVUČNA ŠPATULA
Blaga i ne agresivna metoda kojom se uklanja površinski sloj kože ili nazvan piling kože bez neželjenih efekata. Tretmanom se postiže hidratacija kože, mikrocirkulacija, povećava tonus kože, ujednačenost tena a ujedno i uklanja tanak površinski sloj kože. Tretman osim što se koristi za redovno čišćenje lica koristi se još i kao uvodni postupak u tretmane podmlađivanja. Pod dejstvom niskofrekventnog ultrazvuka omogućava i unos različitih željenih supstanci seruma i koktela u dublje slojeve kože i povećava njegovu efikasnost. Preporučuje se osobama koje imaju problematičnu kožu, kod osoba sa hipersenzitivnom kožom, kod osoba koje se često izlažu UV zracima (sunce i solarijum). Nakon tretmana ultrazvučnog pilinga nema pojave crvenila, tretman je neinvazivan i bezbolan. Rezultat je vidljiv odmah i to praćen vidljivom čistoćom, zategnutošću i osveženjem kože. Radi se u seriji od šest tretmana, edanput nedeljno.

BIOLOŠKI TRETMANI

BIOLOŠKI TRETMAN (BIOAKTIVNI TRETMAN)

U savremenoj kozmetici značajna pažnja je posvećena istraživanju dejstva i mogućnostima izolovanja i primene različitih biljnih iživotinjskih tkiva u cilju zaštite i popravke funkcije kože koja se zasniva na njihovom biostimulativnom dejstvu.
Biološki tretman se sprovodi kozmetičkim preparatima koji u sebi sadrže bioaktivne supstance, to su vitamini, minerali, oligoelementi, mono i poli saharid, aminokiseline, enzimi.
Ukupno dejstvo je zasnovano na sinergističkom delovanju svih sastojaka. Oni imaju dejstvo na hidrirataciju kože, revitalizujuće dejstvo, ubrzavanje cirkulacije, sinteza kolagena i elastina, poboljšsnje opšte strukture kože.

PLAZMA PEN --- USKORO!!!

OSTALI TRETMANI

IPL EPILACIJA


Ipl epilacija je medicinska, neinvazivna, najefikasnija i trajna metoda uklanjanja neželjenih dlačica. Efikasnost ove metode je 80-95%.
Metoda je zasnovana na principu selektivne fototermolize. Direktnim kontaktom sonde sa površinom kože, laserski snop se usmerava u kožu, gde dolazi do konverzije svetlosti u toplotu samo i isključivo u folikulu dlake, reagujuci na pigment melanina. Dlačice koje su u tom trenutku u aktivnoj fazi rasta, zahvacene snopom laserskog zraka se uništavaju.

Što je veći kontrast u boji kože i dlake (koža svetlija - dlaka tamnija) efikasnost tretmana je veća.

Dinamika rada: min 4-6 dolazaka
Vremenski razmak izmedju terapija: 3-5 nedelja, kod urednog hormonskog statusa.